Curs Intensiu de reutilització, mecànica i reciclatge de bicicletes

Del 15 al 18 d’abril aprèn la mecànica bàsica de la bicicleta i el seu manteniment, alhora que recicles una bicicleta en desús que et serà cedida.

Durant el curs practicarem els continguts del taller bàsic a partir del diagnòstic inicial d´una bicicleta desballestada. Cada alumne treballarà amb una bicicleta que se li cedirà per usar-la com a vehicle de transport urbà, per això haurà de signar un contracte de cessió.

L´objectiu del curs és deixar a punt la bicicleta i adquirir els coneixements suficients per fer-ne un bon manteniment, ajustos i petites reparacions amb els materials i eines que podem tenir fàcilment a casa.
En funció de la dinàmica del grup es duran a terme pràctiques més avançades que els alumnes podran desenvolupar posteriorment utilitzant el servei de taller obert.

Els cursos tenen una durada de 10 hores repartides en 4 o 5 sessions segons la temporada. El curs inclou: bicicleta, materials de segona mà, espai i eines necessàries. No inclou: accessòris o recanvis.

El curs de 12 h inclou: bicicleta, materials de segona mà, espai i eines necessàries.
Cal fer inscripció prèvia. El pagament es farà amb antelació. Us facilitarem el número de compte bancari en el moment de la inscripció.

Preu: 90 €

Organitza Biciclot