Pedalem Gràcia

Trobareu una mostra de propostes lúdiques, tallers pràctics , taules informatives…, on es podran conèixer les darreres novetats en bicis plegables, elèctriques, de càrrega comercials, fins i tot es podrà fer sucs amb una bicicleta.

Tallers per aprendre a solucionar punxades fer-te la revisió tècnica, participar en circuits, i participar en projectes solidaris … totes aquestes activitats familiars estan organitzades per diferents establiments del sector de la bici amb seu a Gràcia, també hi participarà amb tales informatives la unitat ciclista de la Guàrdia Urbana, i el Club Ciclista de Gràcia.

Pedalem Gràcia ha comptat amb la participació d´: Abril bicis mil, Apinyó express-bici missatgers, BACC, Bicitaller Ecocounters, FREEL, KIDS ON WHEELS, KOOS BIKE; MARIA11Miraclecycle, Patrulla ciclista de la Guàrdia Urbana de Gràcia, Projects Xavier Vallès, Taller de bicis Gràcia, Weoutdor, Club ciclista Gràcia.

Gran de Gràcia es converteix en espai per a vianants cada primer dissabte de mes. L’eix viari es talla al trànsit, des del Pla de Salmerón fins a Nil Fabra, des de les 17 hores fins a les 21 hores.