Ruta en bicicleta pels Mercats de Barcelona

Ruta dels Mercats de Barcelona és una nova pedalada de @biciculturabcn i d’Arquitectes per l’Arquitectura  @arqxarq

Preu 7€ 

Inscripcions: info@arqxarq.es 

 

BARCELONA ÉS UNA DE LES POQUES CIUTATS DEL MÓN QUE POT PRESUMIR D’UNA XARXA DE MERCATS DISTRIBUÏTS DE TAL MANERA QUE TOTS ELS BARRIS TENEN UN MERCAT A PROP.
FAREM UN RECORREGUT EN BICICLETA PELS QUE RECENTMENT HAN ESTAT REMODELATS I/O AMPLIATS.

Barcelona és una de les poques ciutats del món que pot presumir d’una xarxa de mercats distribuïts de tal manera que tots els barris tenen un mercat a prop. Més enllà de la seva aportació a la qualitat de vida dels ciutadans en tant que impulsors d’una dieta sana i equilibrada, els mercats barcelonins miren cap al futur amb la introducció de nous serveis d’acord amb les necessitats comercials del segle XXI i son un dels elements fonamentals que caracteritzen cadascun dels barris on s’hi insereixen. Farem un recorregut en bicicleta pels que recentment han estat remodelats i/o ampliats.

El recorregut es farà seguint el següent ordre:
Mercat de la Vall d’Hebrón (J. Badia BAAS) – Mercat de la Guineueta (D. Mòdol) – Mercat del Guinardó (M. Bayona, A. Valero i Ass.) – Mercat de la Sagrada Família (M. Ruisánchez) – Mercat del Ninot (J.L. Mateo MAP) – Mercat de Sants (J. Llobet P2) – Mercat de Sant Antoni. (P.J. Ravetllat, C.Ribas) – Mercat de La Barceloneta (MiAS).

Lloc de trobada: a les 10:00h. del dissabte 27/04/2019 al Mercat de la Vall d’Hebrón. Passeig de la Vall d’Hebrón, 130. S’hi pot arribar en metro parada: Vall d’Hebrón L3 (verda) i L5 (blava).

Preu Socis AxA: 5€ | Preu no socis: 7€
Cal inscripció prèvia i pagament fins del 25 d’abril. Cal portar bicicleta pròpia.

Més informació a info@arqxarq.es

Logística del traçat a càrrec de:
Jaume Carné    Arquitecte – Ciclista    BICI Cultura BCN