1a Gimcana Ciclista per Barcelona

Amb motiu de la celebració durant tot el mes d’Abril del 2018 dels #30diesAMBbiciBCN a BICI Cultura BCN hem organitzat la 1a. Gimcana Ciclista per Barcelona. Els que facin la gimcana, a la vegada que s’adhereixen a la iniciativa ciclista, recorreran llocs de Barcelona on potser no hi hauran estat mai abans.

La gimcana consisteix en arribar a 10 punts de pas situats a cadascun dels 10 Districtes Municipals de Barcelona i hi haurà temps per completar-la de l’1 al 30 abril.

Per a comprovar que s’ha passat per aquests punts, els participants hauran de segellar el seu Passaport de la 1a. Gimcana Ciclista per Barcelona 2018.

Quan s’arribi en bicicleta a un lloc de pas se li segellarà el passaport, i així successivament fins a completar els 10 punts de pas. Els punts de pas, que seran lloc de reconegut ambient ciclista, caldrà trobar-los per les pistes que es donaran al passaport.

La participació es gratuïta i es podrà completar en un sol dia o en varis, depenent de la disponibilitat de cada participant. Hi haurà diferents categories que donaran lloc a diferents premis i regals. Tots els participants que completin el passaport tenen regal assegurat.

El Passaport i les bases de la Gimcana es penjaran en aquest mateix lloc web el dia 31/03/2018, el dia abans de que comenci la gimcana. La gimcana es donarà per acabada a les 24:00 h. del 30/04/2018.

Els guanyadors podran recollir els seus premis a la Festa final dels #30diesAMBbiciBCN  que es celebrarà el divendres 04/05/2018.

Als que volgueu ser dels primers en començar a fer la Gimcana us convoquem a les 10:00 h. del diumenge 01/04/2018 al lloc de pas del Districte de Ciutat Vella.

Més informació al web de BiciCulturaBCN

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.