1a Gimcana Ciclista per Barcelona

Amb motiu de la celebració durant tot el mes d’Abril del 2018 dels #30diesAMBbiciBCN a BICI Cultura BCN hem organitzat la 1a. Gimcana Ciclista per Barcelona. Els que facin la gimcana, a la vegada que s’adhereixen a la iniciativa ciclista, recorreran llocs de Barcelona on potser no hi hauran estat mai abans.

La gimcana consisteix en arribar a 10 punts de pas situats a cadascun dels 10 Districtes Municipals de Barcelona i hi haurà temps per completar-la de l’1 al 30 abril.

Per a comprovar que s’ha passat per aquests punts, els participants hauran de segellar el seu Passaport de la 1a. Gimcana Ciclista per Barcelona 2018.

Quan s’arribi en bicicleta a un lloc de pas se li segellarà el passaport, i així successivament fins a completar els 10 punts de pas. Els punts de pas, que seran lloc de reconegut ambient ciclista, caldrà trobar-los per les pistes que es donaran al passaport.

La participació es gratuïta i es podrà completar en un sol dia o en varis, depenent de la disponibilitat de cada participant. Hi haurà diferents categories que donaran lloc a diferents premis i regals. Tots els participants que completin el passaport tenen regal assegurat.

El Passaport i les bases de la Gimcana es penjaran en aquest mateix lloc web el dia 31/03/2018, el dia abans de que comenci la gimcana. La gimcana es donarà per acabada a les 24:00 h. del 30/04/2018.

Els guanyadors podran recollir els seus premis a la Festa final dels #30diesAMBbiciBCN  que es celebrarà el divendres 04/05/2018.

Als que volgueu ser dels primers en començar a fer la Gimcana us convoquem a les 10:00 h. del diumenge 01/04/2018 al lloc de pas del Districte de Ciutat Vella.

Més informació al web de BiciCulturaBCN

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *