A L’ABRIL, 30 DIES EN BICI A SANT JOAN DESPÍ

Sant Joan Despí s’ha sumat a la campanya 30 Dies en Bici, una iniciativa que sorgeix d’un moviment ciutadà i comunitari de caràcter global que vol promoure l’ús diari i quotidià de la bicicleta. Per a assolir aquest objectiu, es planteja una acció intensiva: pedalejar a qualsevol lloc, cada dia, durant almenys 21 dies del mes abril: una volta pel barri, anar a la feina o a estudiar, un passeig al capvespre, una sortida amb amics, participar a les activitats de la Primavera en Bici…

L’únic que et demanem és compartir les teves experiències en bici a la ciutat a Instagram sempre fent servir el hashtag #30diesenbiciSJD i signant el compromís que trobaràs en aquest web. Entre els participants, l’Ajuntament de Sant Joan Despí sortejarà un patinet i una bicicleta!

30 Dies en Bici va néixer amb la idea de promoure l’ús diari i quotidià de la bicicleta, perquè usar la bici enriqueix la vida, té cura del planeta Terra i fa de les ciutats un espai més amable. És un moviment global de milers de ciclistes que creix i creix des de l’abril de 2010, quan va sorgir la idea del #30daysofbiking a Minneapolis.

Centenars d’usuaris de la bicicleta que pedalen cada any, plegats, cada dia d’abril, convidant als seus amics i a la resta de veïns i veïnes a que optin per la bicicleta com a mode de transport saludable i no contaminant.

Diuen que adquirir l’hàbit d’anar en bici als nostres desplaçaments diaris s’assoleix en només 21 dies… si convenceu a altres persones perquè facin servir la bicicleta durant 21 dies seguits, estendrem l’ús quotidià de la bicicleta a la nostra ciutat.

Agafem la bici!

1 comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *