Abril bicis mil – #30diesAMBbiciBCN

Des de fa uns mesos diferents col·lectius, entitats i activistes a les xarxes socials de la bicicleta a Barcelona ens mostrarem interessats a treballar per visualitzar l’ús de la bicicleta a la ciutat. Tot parlant d’altres temes va sortir a debat el 30 dies en bici i ens posarem a treballar en la idea. Tirarem d’agenda i hem fet créixer el grup de gent interessada en participar.

Així d’un grup impulsor aprofitant la visita a la ciutat d’en Carlos Rodríguez de , pioner a l’estat del moviment   se’l va convidar, el passat divendres 2 de març, a cal Koos bike, al barri de Gràcia, a fer-nos una explicació dels objectius i, a partir de la seva experiència a la ciutat de Gijón on aquest any ja en celebren la cinquena edició, com fer a Barcelona. Podeu estar al cas  de la trobada en aquest fil de tuits.

En Carlos també ha fet, aquest dies, una visita a l’AMB. Podeu trobar més informació sobre la trobada al Blog de la bicicleta.

Estem tancat un àmpli programa d’activitats i moltes sorpreses per omplir l’abril bicis mil. Estigueu atentes a les xarxes: Twitter , Instagram

A nivell individual, per participar al #30diesAMBbiciBCN només t’has de comprometre a anar amb bici cada dia d’abril i compartir-ho a les xarxes.

Com a col·lectiu o comerç relacionat amb la bici, podeu fer més coses:

– Podeu crear activitats específiques pel #30diesAMBbiciBCN o podeu adherir les que ja teníeu pensades de fer. Nosaltres ens encarregarem de fer-ne difusió amb cartells i accions a les xarxes amb la campanya ABRIL BICIS MIL!

-A més, podeu ajudar-nos a trobar #Biciamics: ciclistes que vulguin ajudar a persones que volen començar a pedalar de manera quotidiana, però que per diverses raons encara no ho fan. Gent habituada a moure’s en bici que pugui aconsellar sobre recorreguts,  que sàpiguen on comprar material ciclista al barri, quins són els comerços on es pot entrar amb la bici, o els llocs segurs per aparcar al carrer…

Si voleu col·laborar com a voluntaris o #bicicamics i ajudar-nos a trobar-ne més, completeu el següent formulari

I difoneu-lo entre els vostres coneguts i amics. Tan bon punt el rebem, ens posarem en contacte amb vosaltres.

Gràcies, salut & bici!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *