Arriba el 30 dies AMB bici BCN 2019

Un hàbit s’adquireix en només 21 dies, així que 30 Dies en Bici és una bona manera per tal que persones que no solen anar en bicicleta adquireixin l’hàbit com a ús quotidià, gairebé sense adonar-se’n

Què és 30 Dies en Bici?

30 Dies en Bici és un moviment ciutadà  i comunitari de caràcter global que vol promoure l’ús diari i quotidià de la bicicleta.

30 Dies en Bici només té una norma: pedaleja a qualsevol part, cada dia, durant els 30 dies d’abril: una volta a l’illa de cases, 20 quilòmetres fins a la feina , o un passeig al capvespre, el  que sigui, el que et vingui bé  i comparteix les teves aventures a les xarxes socials, Twitter, Facebook, Instagram… .

30 Dies en Bici va néixer amb la idea de promoure l’ús diari i quotidià de la bicicleta, perquè usar la bici enriqueix la vida, té cura del planeta Terra i fa de les ciutats un espai més amable.

30 Dies en Bici és un moviment  global de milers  ciclistes que creix i creix des de l’abril de 2010, quan va sorgir la idea del #30daysofbiking a Minneapolis.

Centenars d’usuaris de la bicicleta que pedalen cada any, plegats, cada dia d’abril, convidant  als seus amics i a la resta de veïns i veïnes a que optin per la bicicleta com a mode de transport saludable i no contaminant.

I és que diuen que un hàbit s’adquireix en només 21 dies … si convenceu a altres persones perquè facin servir la bicicleta durant 30 dies seguits, adquiriran sense adonar-se l’hàbit de l’ús quotidià de la bicicleta.

Un hàbit quotidià molt saludable

Anar en bici a la feina és més ràpid, segur i saludable que anar amb cotxe … i s’arriba menys estressat !

Sortir de la feina sempre és saludable … però si torneu amb bici, el vostre camí en si mateix és temps lliure per gaudir.

L’ús quotidià de la bicicleta per fer les nostres compres humanitza la ciutat i torna la vida als carrers. I dóna el protagonisme merescut al petit comerç i a la botiga de barri.

Com pots participar als 30 Dies en Bici?

Signa el compromís al web  i comparteix les teves històries!

Piula a twitter, publica a Instagram, comparteix a facebook  les teves històries amb les etiquetes #30dieseambbicibcn, #30diesenbicibcn  i/o #30DEB.

Escriu al bloc. Fes un vídeo. Segueix les històries dels i les altres ciclistes i uneix-te a la conversa per donar una imatge positiva a favor de l’ús de la bicicleta.

Repeteix aquest passos  durant tot l’abril,  almenys una vegada al dia. Que cada dia es converteixi en la baula d’una cadena de bicicleta.

A Barcelona aquesta iniciativa la promouen els usuaris de la #bicibcn i les entitats Amics de la bici i Abril bicis mil

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *