Concurs instagram #30diesenbiciSJD

Sant Joan Despí se suma a la campanya 30 Dies en Bici, una iniciativa que sorgeix d’un moviment ciutadà i comunitari de caràcter global que vol promoure l’ús diari i quotidià de la bicicleta. Per tal d’assolir aquest objectiu, es planteja a la ciutadania una acció intensiva: pedalejar a qualsevol lloc, cada dia, durant almenys 21 dies del mes d’abril. Agafar la bici per fer una volta pel barri, per anar a la feina o a estudiar, per un passeig al capvespre, una sortida amb amics, participar a les activitats de la Primavera en Bici…

Les persones que participin als 30 Dies en Bici poden optar al sorteig d’un patinet i d’una bicicleta. L’únic que han de fer és compartir les seves experiències en bici a la ciutat a la xarxa social Instagram fent servir l’etiqueta #30diesenbiciSJD i signar el compromís que trobaran a la web https://30diasenbici.com/ciudades/sant-joan-despi.

El concurs fotogràfic està obert a veïns i veïnes de Sant Joan Despí a partir dels 13 anys que comparteixin fotos durant, com a mínim, 5 dies del mes d’abril. Els participants han de ser seguidors dels perfils d’Instagram de l’Ajuntament @AjuntamentSantJoanDespí i del Departament de Medi Ambient @DespiSostenible. Les bases completes del concurs es poden consultar en aquest enllaç.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *