Ja fem feina pel #30diesAMBbiciBCN 2019

Ara farà prop de 15 dies que tancarem el #30diesAMBbiciBCN amb molta satisfacció i molt contentes del que havíem aconseguit.

Des d’inicis d’any diferents col·lectius, entitats i activistes a les xarxes socials de la bicicleta a Barcelona ens mostrarem interessats a treballar per fer créixer i visualitzar l’ús de la bicicleta a la ciutat. Va sortir a debat el 30 dies en bici i ens posarem a treballar en la idea. Tirarem d’agenda i férem gran el grup de gent interessada en participar.

Amb pocs recursos econòmics però amb la col·laboració de molta gent vàrem aplegar sota el paraigües de a l’#Abrilbicismil 71 activitats relacionades amb la bicicleta a Barcelona i el seu entorn metropolità i una àmplia participació al #30diesAMBbiciBCN que s’inscriu en un moviment internacional que treballa perquè pedalar sigui el més normal del món. Un hàbit que ens porti, dia a dia, a un entorn més sa i sostenible.

Us ho hem explicat cada dia a les xarxes socials: instagram, twitter, flickr i facebook , les que en aquest darrers dies hem deixat descansar un mica.

Fils a twitter com el de Miriam

ens fa pensar que amb el que hem fet, hem afavorit l’ús de la bicicleta a la ciutat i la seva visibilitat positiva a les xarxes socials, un dels nostres objectius principals.

Buscant recursos

Amb ganes de repetir l’any 2019 ens hem posat les piles per començar a trobar recursos i hem presentat el projecte a La Filadora 2018, un programa per impulsar projectes d’entitats i d’iniciativa ciutadana per enfortir el teixit social dels barris i la ciutat, i que es nodreix de la diferència entre el sou que reben els càrrecs electes de Barcelona En Comú (alcaldessa i regidors) i el que cobren realment segons el seu codi ètic.

Per saber-ne més sobre la Filadora visiteu el seu web [+]

Com que creiem que complim els requisits de la convocatòria:

  • Transformació social: Projectes d’entitats, col·lectius i moviments socials que fomentin un model de ciutat més just, equitatiu i solidari
  • Societat civil i autogestió: Iniciatives que promoguin processos d’autogestió, reivindicació, denúncia i construcció des de baix
  • Coproducció: Impuls i promoció de processos de coproducció i cogestió de polítiques públiques

vàrem presentar el projecte dins de les accions de ciutat relacionades amb Mobilitat i Salut. Som un dels 12 projectes finalistes dels 6 possibles guanyadors.

Ara està en mans dels comuns amb vot aconseguir-ho. Esperem que creguin en el nostre i ens donin la seva confiança.

Us animem a que els convideu a donar-nos suport per tenir una ciutat amb més pedals i menys fums.

, #CosiriRodar tot és començar!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *