L’Escoleta se’n va en bici

 

Per al diumenge 7 d’abril a les 10h L’Escoleta del Carme ha preparat la tradicional eixida en bici cap a l’Orxateria Vida. L’Objectiu és passar un matí ben bonic en la que les families menys expertes o que encara no s’han atrevit tinguen la ocasió d’anar en bici amb els seus fills i filles.

El recorregut és molt senzill i gratificant (sempre per carril bici) toquem ciutat, un poc d’horta i arribem fins a la platja.

Brindarem amb orxata a la vostra salut!

Aquesta activitat és per a les famílies de L’Escoleta del Carme del curs 2018/2019. Si esteu interessades en fer una activitat similar, pregunteu-nos i us ajudem.

 

Para el domingo 7 de abril a las 10h L’Escoleta del Carme ha preparado la tradicional salida en bici a Horchatería Vida. El objetivo es pasar una mañana bien bonita en la que las famílias menos expertas o que todavía no se han atrevido, tengan la ocasión de ir en bici con sus hijos e hijas.

El recorrido es muy sencillo y gratificante (siempre por carril bici) tocamos ciudad, un poco de huerta y llegamos hasta la playa.

Brindaremos con horchata a vuestra salud!

Esta actividad es para las familias de L’Escoleta del Carme del curso 2018/2019. Si estáis interesados en hacer una actividad similar, preguntadnos y os ayudamos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *