Rutes #SPMenbici

Aquest any, l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, proposa dues rutes en bicicleta per realitzar durant tot el mes d’abril, en solitari o amb la vostra bombolla familiar.

La primera ruta té un recorregut de 8 quilometres amb sortida i arribada al Parc Central passant pel parc de la Ribera, el Bosc de la Torre del Rector, fins arribar al parc de l’Hostal del Fum, de Palau-solità i Plegamans.

La segona ruta, dissenyada pels més esportistes, és de 14 quilòmetres amb sortida al parc Central amb un recorregut que passa pel parc de la Ribera, la CIM Vallès, la carretera B-140, l’espai natural de Gallecs, la B-140, el parc del Calderí, Mogoda, els Horts de la Plana del Molí , Parc de la Ribera i l’arribada, de nou, al Parc Central.

La Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, recorda que sobretot, cal respectar les mesures de seguretat habituals (casc, roba adequada, portar aigua…) i aquest any, molt especialment, les mesures vigents pel que fa a la mobilitat. Abans de fer la ruta, comproveu si hi ha restriccions municipals o comarcals.

També anima a fer aquestes rutes en bicicleta i a pujar les vostres fotos a les xarxes amb el hashtag #SPMenBici.