SANTA PERPÈTUA S’ADHEREIX A LA CAMPANYA 30 DIES EN BICI

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), s’ha adherit per segon any consecutiu a la campanya 30 dies en bici. Durant tot el mes d’abril es promociona l’ús de la bicicleta mitjançant aquest projecte que busca promoure l’ús quotidià i diari de la bicicleta en la mobilitat personal als pobles i ciutats com a mitjà de transport per a la salut, el benestar personal i la millora de la qualitat de vida, i com a mitjà sostenible i no contaminant.

Aquest any, l’Ajuntament de Santa Perpètua, proposa dues rutes en bicicleta per realitzar en solitari o amb la vostra bombolla familiar. La primera ruta té un recorregut de 8 quilometres amb sortida i arribada al Parc Central passant pel parc de la Ribera, el Bosc de la Torre del Rector, fins arribar al parc de l’Hostal del Fum, de Palau-solità i Plegamans. La segona ruta, dissenyada pels més esportistes, és de 14 quilòmetres amb sortida al parc Central amb un recorregut que passa pel parc de la Ribera, la CIM Vallès, la carretera B-140, l’espai natural de Gallecs, la B-140, el parc del Calderí, Mogoda, els Horts de la Plana del Molí , Parc de la Ribera i l’arribada, de nou, al Parc Central.

La Regidoria de Mobilitat recorda que sobretot, cal respectar les mesures de seguretat habituals (casc, roba adequada, portar aigua…) i aquest any, molt especialment, les mesures vigents pel que fa a la mobilitat. Abans de fer la ruta, comproveu si hi ha restriccions municipals o comarcals. També anima a fer aquestes rutes en bicicleta i a pujar les vostres fotos a les xarxes amb el hashtag #SPMenBici.

Foto: Infants amb bicicleta circulant pel parc Central / Josep Cano

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *